Voordat wij gaan uitleggen waar je stickers kan bestellen, leggen we je eerst uit wat stickers precies zien. Wat zijn stickers? Stickers is een bepaalde manier om reclame te maken voor je bedrijf. Tot heden is reclame maken heel belangrijk voor je bedrijf. De reden daarvoor is, is omdat je dan je bedrijf promoot. Je wilt natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen jou bedrijf kennen zodat ze met jou zaken kunnen gaan doen. Maar waar stickers in Groningen bestellen? Bij ons bent u op het juiste adres. Wij hebben diverse soorten stickers in het assortiment. Lees gelijk onze blog om meer te weten komen wie wij zijn en wat wij verkopen!

Wie zijn wij?

Wij zijn een allround reclamebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in projectborden, reclameborden, gevelreclame, auto bestickering en autobelettering, textielprinting en XXL full-color printing. Wij hebben een indrukwekkend machinepark opgebouwd met meerdere XXL full-color printers en lasergestuurde snijtafels. Hierdoor kan bijna elk buiten reclame-idee door ons worden gerealiseerd. We zijn sign specialisten met meer dan 25 jaar ervaring. Ook krijg je van ons een gratis persoonlijk advies & gratis bestandscontrole en opmaak. Wij verkopen niet aan particulier!

Wat bieden wij aan?

Wij zijn vooral gespecialiseerd in dienstverlening van buitenreclame. Maar dat is niet het enigste wat wij doen. Wij doen ook aan binnen reclame. Maar wat bieden wij precies aan? Hieronder in het kort een overzicht van wat wij precies aanbieden.

Voor buitenreclame:

 • Spandoeken
 • Carwrapping
 • Steigerdoeken
 • Gevelreclame
 • Projectborden

Voor binnenreclame:

 • Vloerstickers
 • Ramenfolies
 • Behang

Ook kunt u bij ons terecht voor bepaald gereedschap en hulpmiddelen. Ons assortiment is natuurlijk nog veel groter dan het lijkt. Kijk op verder op onze site naar wat wij nog meer aanbieden!

Hoe werkt het bestellen bij ons?

Hoe werkt het bestellen bij ons? Is eigenlijk heel simpel uit teleggen. Voordat je bij ons besteld verwachten wij dat jij als bedrijf eerst weet wat voor soort sticker je wilt. Je maakt zelf een eigen ontwerp en bepaald welke afmetingen je wilt hebben.

 1. Je gaat eerst naar onze site naar direct bestellen en kiest wat voor reclame je wilt.
 2. Vervolgens vul je de afmetingen in die jij graag wilt hebben
 3. Vul ook de andere eisen in. (Elk eis kan verschillen per sticker)
 4. Voeg het ontwerp toe die jullie hebben bedacht met het gewenste formaat.

Bestand groter dan 5MB? Maak dan je bestelling af zonder je bestand te uploaden en verstuur het bestand wetransfer.com naar reklame@strijker-bv.nl, o.v.v. je factuurnummer

 1. Je krijgt een bedrag te zien exclusief BTW
 2. Vervolgens klik je op Offerte ’inclusief montage’ aanvragen
 3. Vul daar je gegevens in en verstuur dan de Offerte. We nemen vervolgens contact met je op

Lukte het jou niet om je product te vinden? Neem dan contact met ons op aan de hand van ons online contactformulier.