Resultaten voor wmo loket groningen

 
 
wmo loket groningen
Onderwerpen Inwoners Gemeente Eemsmond.
Hoe werkt de Wmo. Vergoeding bij laag inkomen. Meer over onderwijs en kinderopvang. Scholen in Eemsmond. Vergoeding reiskosten leerlingen. Meer over subsidies. Wegen Verkeer Vervoer. Meer over wegen, verkeer en vervoer. Strooien bij gladheid. Werk aan de weg. Aangepaste openingstijden rondom de feestdagen. Uitnodiging nieuwjaarsreceptie 2017. Nominatie culturele prijs. Wilt u iets regelen met de gemeente? Maak dan online een afspraak. U kunt de gemeente op verschillende manieren bereiken. Kijk op de.: Hoofdstraat-West 1, Uithuizen ingang aan het Kerkplein. CJG Noord-Groningen Het loket voor al uw vragen over opvoeden, opgroeien of zorg bij kinderen en jongeren.
Ondersteuning en zorg Gemeente Groningen.
Zorg binnen de WMO, zoals beschermd wonen, individuele begeleiding, geldzaken, jeugdhulp, activiteiten in de wijk, de Voedselbank, WMO-taxivervoer, mantelzorg. U verleent langdurig en onbetaald zorg aan een familielid, vriend of buur. Van wie kunt u hulp krijgen? Twijfels over zorg melden.
Provincie Groningen: Inkoop en aanbesteding.
Provincie Groningen Loket Onze dienstverlening Inkoop en aanbesteding. Inkoop en aanbesteding. Algemene inkoopvoorwaarden aiv provincie Groningen: onze regels voor inkoop en aanbesteding. Het nu en in de toekomst, op professionele en zorgvuldige wijze inkopen van werken, leveringen en diensten voor de provincie Groningen.
Gemeente Westerwolde.
De Ruiten Aa krijgt zijn oude kronkelende loop terug. Financieel steuntje in de rug bij kopen of verbouw woning. Per 1 februari 2019 kunnen alle inwoners van Westerwolde gebruik maken van aantrekkelijke leningen als ze een huis verbouwen of energiezuinig willen maken.
Zorg en ondersteuning Wmo Wonen en Leven Gemeente De Wolden.
Laat het ons weten en meldt u aan bij het team Wmo. Aanmelden bij team Wmo. Na het versturen van het formulier maken we een melding aan en neemt een van onze consulenten contact met u op om een afspraak te maken.
Kenniscentrum WMO dé specialist in opleiden binnen het Sociaal Domein.
MARJA DE WIT-SUURVELD. Vorig jaar heb ik de opleiding Wmo consulent 2.0 maart-juni in Groningen gevolgd en met goed re. SJOUKJE VAN DER WEG. Via deze weg wil ik jullie laten weten dat ik begin maart bij een gemeente in Friesland ben bego.
Groningen FNV voor zorg.
Groningen: voldoet NIET. De gemeente Groningen lijkt de hh1 uit de Wmo 2015 te hebben gehaald en vergoed nu enkel op basis van de HTT-gelden of de bijzondere bijstand. Er worden geen maatwerkvoorzieningen verleend voor HH1 en ook bestaat geen algemene voorziening.
Aangepast fietsen.
Stuur ons daarom geen persoonlijke gegevens in uw e-mail. Ik heb hulp nodig. Goed voelen Jeugd en onderwijs Vervoer en bewegen Werk en inkomen Wonen en huishouden Zorg. Wet maatschappelijke ondersteuning Wmo Urgentieverklaring Persoonsgebonden budget Zorgplan Hulp bij het huishouden.

Contacteer ons