Meer resultaten voor wmo loket groningen

 
 
wmo loket groningen
WIJ is dichtbij Sociaal Domein.
Beleid Het beleid van de gemeente over de Wet maatschappelijke ondersteuning Wmo en de Jeugdwet. Meldingen en klachten Hebt u een klacht of duurt het te lang voordat de gemeente Groningen een besluit neemt? Of bent u het niet eens met het besluit dat u heeft gekregen?
Openingstijden.
Het Wmo-loket maakt onderdeel uit van de sociale teams in de gemeente. U kunt voor uw vragen over de Wmo telefonisch contact opnemen met het sociale team in uw wijk.: Sociaal Team West. Gorecht tot en met Spoorstraat Kieldiep, Martenshoek, Foxhol, Westerbroek en Waterhuizen.
Ondersteuning en zorg Gemeente Groningen.
Vragen over zorg en hulp. WMO, dagbesteding, beschermd wonen, individuele begeleiding, jeugdhulp. 01 augustus 2017. U verleent langdurig en onbetaald zorg aan een familielid, vriend of buur. Twijfels over zorg melden. 21 april 2017. U twijfelt aan de kwaliteit binnen Wmo of jeugdzorg.
Wmo-loketten Nederland, met telefoon, e-mail en site-adres Alleszelf.nl.
Toch is het niet altijd eenvoudig om de juiste contactgegevens van een gemeente te vinden, zo liet de praktijk eerder zien. Om u als oudere, mantelzorger, vrijwilliger of hulpverlener te helpen altijd snel het juiste e-mailadres en telefoonnummer van uw Wmo-loket te vinden, publiceert Alleszelf.nl alle gegevens. Let u er op dat gemeenten verschillende benamingen kunnen gebruiken voor het Wmo-loket, onder andere Loket Wmo, Loket-Z, Zorgloket of Loket Zorg en Inkomen.
WMO Wet Maatschappelijke Ondersteuning Stichting van de straat.
In Groningen wordt de WMO geregeld door WIJ Groningen. Hanzeplein 120 gebouw van de GGD Groningen. Postadres: Hoendiep 95, 9718 TE Groningen. 050 5713999 iedere werkdag van 08.30 tot 17.00 uur. Disclaimer Sitemap Colofon inloggen 2018 Stichting van de straat.
Sluiting balie Zorgloket gemeente Groningen Groningen.
De balie van het Zorgloket aan de Kreupelstraat 1 in Groningen sluit vanaf maandag 18 april. Zorg en ondersteuning is sinds 2015 in de gemeente Groningen gebundeld onder de naam WIJ Groningen. Er zijn elf WIJ-teams verdeeld over de stad.
Gemeente Groningen.
Wmo, zorg en hulp, mantelzorg. Bedrijf starten, vergunningen, horeca, markt, evenement organiseren. Geboorte en overlijden. Geboorte en erkenning kind, overlijden en begraven. Cultuur, sport en vrije tijd. Stadsdichter, cultuursubsidies en prijzen, pleziervaart, sport. Jeugd en onderwijs. Leerlingenvervoer, leerplicht, schoolvakanties, vensterscholen. Aardbevingen, Stadstoezicht, huiselijk geweld en rampen. Herindeling gemeenten Groningen, Haren en Ten Boer.
wmo groningen.
wmo loket groningen. gemeente groningen wmo. wmo consulent opleiding groningen. wmo taxi groningen. Wmo-loket gemeente Groningen. Direct naar Wmo-loket gemeente Groningen. Geven van algemene informatie en advies, Algemeen verkennen van behoefte aan zorg en ondersteuning, Uitdiepen van individuele hulpvraag, Geven van persoonlijk advies, Regelen van voorzieningen, hulp en ondersteuning, Verwijzen naar voorzieningen, hulp en ondersteuning, Overleg met en coördinatie van andere hulpverleners.

Contacteer ons