Resultaten voor wmo den haag

 
 
wmo den haag
WMO Consulent Vacatures in Den Haag Vacatures.nl.
Als Wmo consulent bij de gemeente bestaan je werkzaamheden onder andere uit het afhandelen van aanvragen op grond van de Wmo. Tijdens het traineeship word je opgeleid tot. 10 dagen geleden. Blijf op de hoogte van de nieuwste WMO Consulent vacatures in Den Haag!
Wet maatschappelijke ondersteuning Zorg Ondersteuning Gemeente Maasgouw.
Wmo platform Maasgouw. Voor meer informatie over cliĆ«ntenparticipatie vanuit de Wmo of de participatiewet kunt u terecht bij het Wmo Platform Maasgouw. Stimuleringslening Duurzaam Thuis. De Provincie Limburg wil met de regeling Duurzaam Thuis huurders en eigenaar-bewoners stimuleren om te investeren in de kwaliteit van de bestaande woning. Stimuleringslening Duurzaam Thuis. Huiskamer Plus Een fijne besteding van de dag! Eigen bijdrage maatwerkvoorzieningen. De gemeente vraagt voor maatwerkvoorzieningen zoals hulp bij het huishouden een eigen bijdrage. De eigen bijdrage wordt vastgesteld en geĆÆnd door het CAK Centraal Administratie Kantoor in Den Haag.
WMO EN/OF LEVENSLOOPBESTENDIGE AANPASSINGEN Evertsgroep.nl.
Everts Groep Wmo en/of levensloop-bestendige aanpassingen eigen huis. APPARTEMENTEN AMICITIA DEN HAAG. Aan het Westeinde in historisch Den Haag moest in het gebouw Amicitia van de daar gelegen appartementencomplexen o.a. onderhoud aan het houtwerk en schilderwerk worden gedaan. RENOVATIE PARKEERGARAGE ROTTERDAM.
WMO Toekomstbestendig wonen P.H. Frauenfelder Den Haag e.o.
De Wet Maatschappelijke Ondersteuning WMO zorgt ervoor dat iedereen kan blijven meedoen aan de maatschappij en zelfstandig kan blijven wonen. Ook als u beperkt wordt door ouderdom, een handicap of een psychisch probleem. Als meedoen of zelfstandig wonen niet lukt zonder hulp, kunt u de gemeente vragen om ondersteuning. De gemeente gaat uit van de eigen kracht van haar bewoners maar biedt ondersteuning waar dit nodig is. Frauenfelder wordt door de gemeente Den Haag aanbevolen voor het installeren van reeds aangevraagde WMO-aanpassingen in uw woning.
Regiotaxi of Wmo-pas Regiotaxi Haaglanden.
Meeting Points Delft. Meeting Points Den Haag / Scheveningen. Meeting Points Rijswijk. Meeting Points Zoetermeer. Waar kunt u heen? Nieuw wachtwoord aanvragen. Regiotaxi of Wmo-pas. Reserveren en betalen gaat sneller en makkelijker met een Regiotaxi-pas. Deze wordt op aanvraag gratis toegestuurd.
Den Haag Begeleiding Wmo.
Wilt u hulp bij uw schulden of administratie? Of wilt u hulp en advies bij uw ziekte? Met de Wet maatschappelijk ondersteuning Wmo helpt de gemeente u met individuele begeleiding. Uw begeleider helpt u bij situaties of zaken die u lastig vindt.
Casemanagerwmo vacatures bij Maandag Den Haag NationaleVacaturebank.nl.
19 dagen geleden geplaatst 40 uur HBO WMO Consulent. Maandag Den Haag. Een afgeronde hbo-opleidingRecente; werkervaring als WMO WMO Consulent van het Wet Maatschappelijke Ondersteuning WMO. Als WMO Consulent indiceer je de noodzaak voor een voorziening op grond Je draagt zorg voor de behandeling en afhandeling van WMO aanvragen.
Den Haag Wet maatschappelijke ondersteuning Wmo.
Wet maatschappelijke ondersteuning Wmo. Wat is de Wet maatschappelijke ondersteuning Wmo. Met de Wmo krijgt u hulp en ondersteuning als het zelf niet meer lukt. Bijvoorbeeld bij vervoer of uw huishouden. De gemeente helpt u hierbij. Heeft u hulp nodig?

Contacteer ons