Resultaten voor wmo opleiding groningen

 
 
wmo opleiding groningen
Cursus: Opleiding Wmo als onderdeel van het sociaal domein EduBooking.
Wilt u meer weten over deze opleiding en dit instituut? Vraag dan direct een brochure aan! Gratis brochure aanvragen. Maximaal aantal deelnemers.: Tweet Gratis brochure aanvragen Contact opnemen Doorsturen. Cursus wet en regelgeving in het sociaal domein. Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid 5-daagse training Wmo-consulent van de toekomst. Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid MLO Medewerker Ruimtelijk Domein. NCOI Opleidingen Wmo 2015 aanspraak, uitvoering beleid. Berghauser Pont Academy HBO Arbeids en Sociaal Recht. Markus Verbeek Praehep Arbeids en Sociaal Recht. Boertien Vergouwen Overduin Sociaal Juridische Dienstverlening deeltijd. Hanzehogeschool Groningen Professionals en Bedrijven MBO Sociaal-juridisch Medewerker.
De Rechtspraak.
Tot 26 jaar gevangenisstraf voor Utrechtse vergismoord. Twee mannen die begin 2017 de Utrechter Hakim Changachi hebben vermoord en twee dagen later de liquidatie van een ander hebben voorbereid, zijn door de rechtbank Midden-Nederland veroordeeld tot een gevangenisstraf van 26 jaar.
Wmo consulent vacatures in Groningen NationaleVacaturebank.nl.
Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring opgedaan als Consulent WMO ervaring in het voeren van keukentafelgesprekken in het kader van de WMO WMO om het wijkteam te ondersteunen. Voor een gemeente in de provincie Groningen zijn wij op zoek naar een Consulent En sta jij open voor een nieuwe rol waarin jij jouw WMO expertise kan inzetten.
NL Hotel voor de Toekomst.
Valkenhorst opereert duurzaam en heeft recent een groenverklaring voor de nieuwbouw van tien hotels aangevraagd. Met de ondertekening van een groene kredietregeling met Rabobank Regio Den Haag is hotelgroep Van der Valk Participatie klaar voor een duurzame toekomst. Tesla opladers in Zwolle en Haarlem.
6 Consulent Wmo vacatures in Provincie Groningen Adzuna.
Vacature Wmo Consulent Groningen. MAANDAG ASSEN GRONINGEN, GRONINGEN, 9711 AA. Voor verschillende gemeenten in Groningen en Drenthe ben ik op zoek naar een enthousiaste en doortastende Wmo consulent. In de rol van Wmo consulent ben je verantwoordelijk voor SALARIS IN OVERLEG.
Opleidingen ergotherapie Ergotherapie Nederland.
Biologie is vaak een must voor de opleiding. Ben je 21 jaar of ouder en voldoe je niet aan de vooropleidingseis, dan is het mogelijk een toelatingsexamen te doen. Kijk voor de specifieke opleidingseisen op de website van de desbetreffende hogeschool.
Trainingen en evenementen Stimulansz.
Kennismaking met de Wmo voor toezichthouders. Heeft u als Wmo-toezichthouder behoefte aan meer kennis op het gebied van Wmo? Kom dan naar de training Kennismaking met de Wmo voor toezichthouders. Na deze cursusdag kunt u uw rol als toezichthouder nog effectiever invullen.
Alkmaars Weekblad Nieuws uit de regio Alkmaar.
DE RIJP Na" de zomer zal het carillon te horen zijn in De Rijp" Dat zegt Fré Harmsen van stichting Carillon De Rijp tegen NH Nieuws. Twee jaar lang werd eraan gewerkt, en nu zijn alle drieënveertig klokken klaar en ligt het hele klokkenspel klaar voor transport.

Contacteer ons