Meer resultaten voor wmo opleiding groningen

 
 
wmo opleiding groningen
HBO Kennisbank.
Interdisciplinaire samenwerking in de wijk: de T-shaped professional.Lezing WMO-atelier, Groningen, 11 november 2013. 2013-11-11 Algemeen Conferentiebijdrage Alle rechten voorbehouden. De individuele rehabilitatiebenadering en de Wmo. De individuele rehabilitatiebenadering en de WMO. Workshop Rehabilitatie en WMO 22 maart 2012. 2012-03-22 Algemeen Conferentiebijdrage Alle rechten voorbehouden.
Vacature WMO Consulent ZEKER.
motiveren en ondersteunen van de cliƫnt bij het verkennen van de mogelijkheden om gebruik te maken van eigen kracht en netwerk. je bent in het bezit van een afgeronde HBO opleiding richting Verpleegkunde, Ergotherapie of Fysiotherapie aangevuld met een cursus WMO.;
wmo consulent opleiding groningen.
gemeente groningen wmo. wmo consulent opleiding groningen. wmo taxi groningen. Wmo consulenten in Groningen geslaagd WMO. 15 juni 2015 Wmo consulenten in Groningen geslaagd. Vandaag, 15 juni jl, is de gehele groep Wmo consulenten in Groningen geslaagd voor de opleiding.
Wlz en Wmo LHV.
De Wet maatschappelijke ondersteuning Wmo regelt dat mensen met een beperking voorzieningen, hulp en ondersteuning krijgen. Met het wetsvoorstel voor de Wmo 2015 wordt een aantal huidige AWBZ-taken naar de gemeenten overgeheveld. Belangrijk aspect van de overheveling is dat gemeenten een integrale aanpak van wonen, zorg en welzijn moeten nastreven.
Wmo.
Nieuwsbrief WMO november 2013. Wmo-werkplaats Lectoraat Rehabilitatie. In de Wmo-werkplaats werken het Lectoraat Rehabilitatie, gemeenten en instellingen samen. Aan onderzoek, praktijkontwikkeling en opleiding op het terrein van zorg en welzijn en meer specifiek op het terrein van zorg in en door de gemeenschap. De werkplaats ontwikkelt en monitort vijf innovatieve Wmo-praktijken/-interventies: Achter elke praktijk vindt u de onderzoeksrapporten. De hulpvrager als regisseur van de eigen hulpverlening gemeente Menterwolde, Community Support Onderzoeksrapport. Woon, werk en leerprogramma voor jongeren met meervoudige problematiek Groningen stad, St.
ZorgpleinNoord.
Op zoek naar een nieuwe baan? Laat ons weten wie je bent, wat je kan en waar je naar op zoek bent door je in te schrijven. En ontvang als eerste de nieuwste vacatures. Registreer je nu ontdek alle voordelen!
Religiewetenschappen Bacheloropleidingen Opleidingen Onderwijs Rijksuniversiteit Groningen.
Allemaal zeer relevant voor het werk dat ik doe. Ik heb tijdens mijn opleiding in Groningen veel gehad aan de training in onderzoeksvaardigheden. Dit vak komt onderzoekers, maar ook religiewetenschappers die bij de overheid of maatschappelijke organisaties willen gaan werken, goed van pas.
De Rechtspraak.
Tot 26 jaar gevangenisstraf voor Utrechtse vergismoord. Twee mannen die begin 2017 de Utrechter Hakim Changachi hebben vermoord en twee dagen later de liquidatie van een ander hebben voorbereid, zijn door de rechtbank Midden-Nederland veroordeeld tot een gevangenisstraf van 26 jaar.

Contacteer ons