Op zoek naar wmo opleiding groningen?

 
 
wmo opleiding groningen
Opleiding Wmo Consulent 2.0, locatie Groningen.
Lid worden van of aanmelden bij Facebook. E-mailadres of telefoonnummer. Wil je lid worden van Facebook? Opleiding Wmo Consulent 2.0, locatie Groningen. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Opleiding Wmo Consulent 2.0, locatie Groningen.
Wmo.
Nieuwsbrief WMO november 2013. Wmo-werkplaats Lectoraat Rehabilitatie. In de Wmo-werkplaats werken het Lectoraat Rehabilitatie, gemeenten en instellingen samen. Aan onderzoek, praktijkontwikkeling en opleiding op het terrein van zorg en welzijn en meer specifiek op het terrein van zorg in en door de gemeenschap. De werkplaats ontwikkelt en monitort vijf innovatieve Wmo-praktijken/-interventies: Achter elke praktijk vindt u de onderzoeksrapporten. De hulpvrager als regisseur van de eigen hulpverlening gemeente Menterwolde, Community Support Onderzoeksrapport. Woon, werk en leerprogramma voor jongeren met meervoudige problematiek Groningen stad, St.
Opleiding Wmo-consulent Bestuursacademie Nederland.
U bent werkzaam in het sociaal domein en betrokken bij de uitvoering van de Wmo. Ook als u geïnteresseerd bent om met de Wmo aan de slag te gaan, is deze training een goede keuze. Tijdens deze training worden theoretische inleidingen afgewisseld met praktijkopdrachten. Daartoe kunt u zelf praktijkvoorbeelden en cases aandragen. Op deze manier wordt deze opleiding optimaal afgestemd op de praktijk en kunt u uw kennis en vaardigheden direct toepassen binnen uw werksituatie.
Wmo Consulent 2.0 Bijscholing Wmo.
Lya Wouda: Mijn ervaring bij het Kenniscentrum WMO is dat theorie en praktijk goed op elkaar aansluiten. De manier waarop les gegeven wordt is helder en wordt op een enthousiaste en passie volle wijze gegeven door docenten uit het veld. De materie wordt goed gedoceerd overgebracht aan de studenten en omdat het in groepsverband plaats vindt, ontstaat er vaak ook een leerzame discussie. De docenten staan naast de studenten en op deze wijze ontstaat er een chemie waar men zich prettig bij voelt. Voor mij werkte dit prettig om zo de stof eigen te maken. Individuele inschrijving voor de opleiding. Totale kosten: 2.950 per deelnemer. Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW en inclusief reis en verblijfkosten van onze docenten, lesmateriaal en 7 inch tablet voor iedere deelnemer. Locatie: Amersfoort, Apeldoorn, Zwolle, Groningen, Eindhoven, Haarlem of Meppel.
Opleiding Wmo, introductiecursus Bestuursacademie Nederland.
Na afloop van de training ontvangt u het certificaat van deelname Wmo Introductie van Bestuursacademie Nederland. Data en plaatsen. Deze training duurt 2 dagen. De training wordt verzorgd in de regio Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. Wilt u voor of na de zomer starten? Iedere zomer actualiseren wij het opleidingsaanbod. Hieronder ziet u de opleiding die start na de zomer.
Opleiding Consulent-vacatures in Groningen provincie januari 2019 Indeed.nl.
Afgeronde HBO opleiding richting HBO-V, SPH of Psychologie. Vacature Wmo Consulent met specialisme Beschermd Wonen voor een gemeente in de buurt van Groningen. Gesponsord 3 dagen geleden vacature opslaan. Consulent Inkomen regio Groningen. Als consulent inkomen is geen dag hetzelfde.
Haute Equipe.
Haute Equipe en Kenniscentrum WMO hebben een speciaal aanbod voor zelfstandige of WW'ers. Het kenniscentrum WMO heeft op verzoek de kansrijke opleiding WMO Consulent 2.0 beschikbaar gemaakt binnen de subsidievoucher á 2500. Zit je in de WW of ben je zelfstandige en wil je graag opgeleid worden tot WMO consulent nieuwe stijl en werken bij de gemeente?
Kenniscentrum WMO dé specialist in opleiden binnen het Sociaal Domein.
Ik heb de opleiding Wmo Consulent 2.0 gevolgd. Het is een leuke opleiding, ook als je uit een hee. MARJA DE WIT-SUURVELD. Vorig jaar heb ik de opleiding Wmo consulent 2.0 maart-juni in Groningen gevolgd en met goed re. SJOUKJE VAN DER WEG.

Contacteer ons