Zoeken naar wmo gemeente groningen

 
 
wmo gemeente groningen
wmo groningen.
Meer resultaten voor wmo groningen. kostuum heren 2016. wmo loket groningen. gemeente groningen wmo. wmo consulent opleiding groningen. wmo taxi groningen. Andere inkoop en bekostiging Wmo-zorg Groningen in de maak Binnenlands Bestuur. Ruimte en Milieu. Andere inkoop en bekostiging Wmo Groningen in de maak.
Cliëntenraad Participatie Werk en Inkomen Cliëntenraad Participatie Werk en Inkomen Gemeente Groningen.
Geplaatst op 5 april 2016 Door Willem. Het jaaroverzicht van de vergaderingen van de CliëntenRaad Groningen voor 2016. Vergaderschema Clientenraad 2016_vier weken cyclus. Rapport van de Rekenkamercommissie. Geplaatst op 5 april 2016 Door Willem. De Cliëntenraad is zeer blij met het rapport van de Rekenkamercommissie. In grote lijnen komen de adviezen die we in het kader van het Armoedebeleid de laatste jaren aan het college hebben gegeven terug in het Eindrapport van de Rekenkamercommissie RKC. Zowel wat betreft het vaststellen van de beleidsonderdelen die goed lopen als de beleidsonderdelen. Bijsluiter April 2016. Geplaatst op 5 april 2016 Door Willem. Bent u chronisch ziek of gehandicapt, dan hebt u daardoor waarschijnlijk extra kosten. Om deze zogenaamde meerkosten te kunnen betalen, hebt u misschien recht op een vergoeding van de gemeente van 385, voor het jaar 2016.
wmo gemeente groningen
Tot op de hoogste leeftijd. Terug naar zoekresultaten Vorige Volgende. Home Diensten Informatie advies Wmo-loket gemeente Groningen. Terug naar zoekresultaten. Wmo-loket gemeente Groningen. Direct naar Wmo-loket gemeente Groningen. Geven van algemene informatie en advies, Algemeen verkennen van behoefte aan zorg en ondersteuning, Uitdiepen van individuele hulpvraag, Geven van persoonlijk advies, Regelen van voorzieningen, hulp en ondersteuning, Verwijzen naar voorzieningen, hulp en ondersteuning, Overleg met en coördinatie van andere hulpverleners.
Consulent-vacatures in Gemeente Groningen maart 2019 Indeed.nl.
24 dagen geleden vacature opslaan meer. View all vacatures voor Kenonz Groningen jobs. Allround Wmo Consulent, HBO, Groningen en omgeving nieuw. Ervaring als allround Wmo Consulent bij een gemeente. WmoFirst zoekt voor een gemeente in de buurt van Winschoten een allround Wmo Consulent.
Huishoudelijke hulp in Groningen Axxicom.
Eerst dient u een indicatie aan te vragen bij het WMO loket van de gemeente Groningen. Op deze website van Wij Groningen leest u meer over de huishoudelijke hulp in de gemeente Groningen. De gemeente brengt uw mogelijkheden en uw wensen in kaart en bepaalt vervolgens welke ondersteuning wordt geboden.
VNG Vereniging van Nederlandse Gemeenten.
In Den Helder maken de leden van de driehoek burgemeester, gemeentesecretaris en raadsgriffier zich sterk voor het imago van de gemeente. Verder in deze editie: Udo Kock voorzitter VNG-commissie Financiën over de tekorten in het sociaal domein en een betoog van Bort Koelewijn over een ongeval in de gemeente Kampen.
Wat biedt MEE Groningen in de gemeente Groningen?
Cliëntondersteuning in het CJG. Trainingen voor jeugd. Integrale coaching naar schooldiploma en werk. Terug naar de Basis. Specialistische begeleiding jeugd. Onafhankelijke cliëntondersteuning Wmo. Onafhankelijke cliëntondersteuning Wlz. Arbeid en Onderwijs. Integrale coaching naar schooldiploma en werk. Jobcoach en Integrale arbeidscoach. Trainingen voor professionals. Effectief communiceren met mensen met een LVB, ASS of NAH. Vraaganalyse en plan van aanpak. Autisme Belevingscircuit ABC. Trainingen voor cliënten. Make a Move. Kans voor de Veenkoloniën, Jongeren aan Zet. Smart met Geld. Over MEE Groningen. Raad van Toezicht. Home Gemeente Groningen. In de gemeente Groningen zijn WIJ teams per wijk ingericht. U kunt voor ondersteuning of vragen terecht bij het WIJ team in uw wijk. MEE Groningen biedt voor inwoners van de gemeente Groningen.: Onafhankelijke Cliëntondersteuning Wmo Wet maatschappelijke ondersteuning. Onafhankelijke Cliëntondersteuning Wlz Wet langdurige zorg. specialistische begeleiding Wmo. Door de recente gemeentelijke herindeling geldt voor de inwoners van de voormalige gemeente Haren dat zij voor hulp en ondersteuning eerst contact moeten opnemen met de gemeente Groningen.
WMO Thuiszorg Comfort.
Wie zijn wij. U bent hier: Home Uw kosten WMO. Woont u in de gemeente Groningen, Haren of Ten Boer, dan kunt u bij ons terecht voor WMO-zorg. Voor WMO geïndiceerde thuiszorg moet u een indicatie in het bezit hebben.

Contacteer ons