Zoeken naar wmo consulent groningen

 
 
wmo consulent groningen
Consulent-vacatures in Groningen provincie april 2018 Indeed.nl.
Wmo First Groningen. Ervaring als Wmo consulent; HBO opleiding, aangevuld met een opleiding tot Wmo consulent. WmoFirst zoekt per direct een allround Wmo Consulent voor een gemeente. 7 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Wmo First Vacatures in Groningen.
WMO Vacatures in Groningen Vacatures.nl.
Vacatures 1 10 van 12. Schrijf je in bij Vacatures.nl en ontvang persoonlijke vacature-alerts. Wmo Consulent Begeleiding. Maandag Groningen zoekt een allround WMO consulent. Je voert daarvoor het gesprek en adviseert over je beslissingen aan de hand van wet en regelgeving.
23 Consulent vacatures in Provincie Groningen Adzuna.
MAANDAG GRONINGEN GRONINGEN, GRONINGEN, 9726AC. in de provincie Groningen zijn wij op zoek naar een Consulent WMO om het wijkteam te ondersteunen. In deze rol heb je onder andere de volgende taken en verantwoordelijkheden: Je instanties binnen de eerste en tweede lijn.
Wmo Consulent regio Groningen.
Focus on you. Wmo Consulent regio Groningen. Wmo Consulent regio Groningen. Aanbod Concurrerend salaris. Dienstverband Fulltime, Parttime. Contract Interim / ZZP. Over deze vacature. Voor een gemeente in de regio van Groningen zijn wij op zoek naar een Wmo Consulent.
Wmo-vacatures in Groningen provincie april 2018 Indeed.nl.
Lees meer over werken bij Recruitmenthuis Bv. Het zelfstandig uitvoeren van Wmo onderzoek en voeren van Wmo gekantelde gesprekken. Als Wmo consulent ben je verantwoordelijk voor o.a. 20 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Kenonz Vacatures in Groningen.
WMO Consulent Groningen.
WMO Consulent Groningen. Aanbod Tot 50.000. Dienstverband Fulltime, Parttime. Contract Detachering via YER. Over deze vacature. Ben jij onze nieuwe collega WMO Consulent? Zie jij de veranderingen in de Wet Maatschappelijke Ondersteuning als een uitdaging en zet jij graag je cliƫnt in zijn/haar eigen kracht?
Opleiding Consulent-vacatures in Groningen provincie april 2018 Indeed.nl.
Wmo First Groningen. HBO opleiding, aangevuld met een opleiding tot Wmo consulent. Ervaring als Wmo consulent; WmoFirst zoekt per direct een allround Wmo Consulent voor een gemeente. 7 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Wmo First Vacatures in Groningen.
Wmo consulent vacatures in Groningen NationaleVacaturebank.nl.
Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring opgedaan als Consulent WMO ervaring in het voeren van keukentafelgesprekken in het kader van de WMO een Consulent WMO om het wijkteam te ondersteunen. Voor een gemeente in de provincie Groningen zijn wij op zoek naar En sta jij open voor een nieuwe rol waarin jij jouw WMO expertise kan inzetten.

Contacteer ons