Meer resultaten voor mantelzorg groningen

 
 
mantelzorg groningen
Ondersteuning mantelzorgers Gemeente Groningen.
Ook kunt u kiezen voor een ontspannen uitje of deelnemen aan een activiteit van het Steunpunt Mantelzorg van Humanitas. En er is een coupon met een verrassing. De mantelzorgkaart is een gezamenlijk initiatief van de gemeente Groningen, Humanitas en de adviesgroep Mantelzorg.
Mantelzorg Netwerk en relaties Hulp en ondersteuning Autisme Netwerk Groningen.
Zie ook website Participate over een bijzondere broer of zus of de website voor jongeren die opgroeien in een gezin met zorg Jong zorgen. Bijna elke gemeente in de provincie Groningen heeft een steunpunt Mantelzorg. Op de website van het coördinatiepunt Steunpunten Mantelzorg vind u alle adressen; Mantelzorg in Groningen.
Mantelzorg ondersteuning.
Het Steunpunt Mantelzorg biedt praktische hulp en emotionele steun in je eigen wijk. Alle mantelzorgers in de stad Groningen en mantelzorgers die zorgen voor iemand in de stad Groningen kunnen een beroep doen op mantelzorgondersteuning. Beroepskrachten en vrijwilligers van het Steunpunt Mantelzorg bieden verschillende vormen van ondersteuning.
Mantelzorg Groningen.
Stuur een bericht. Bent u mantelzorger? Positieve kanten van mantelzorg. Mensen om u heen. Service in de buurt. Verandering gemeentelijke Mantelzorgondersteuning. Op de hoogte blijven. Meer hulp nodig? Dag van de Mantelzorg 2016. Informatie aan huis. Links naar andere organisaties.
Ik wil graag mantelzorg verlenen Zorggroep Groningen.
Daarmee draagt u op een positieve manier bij aan de kwaliteit van leven. Wilt u meer weten over het verlenen van mantelzorg? Lees dan meer in onze folder Mantelzorg bij Zorggroep Groningen, deze vindt u hieronder. Heeft u nog vragen?
Mantelzorg Sociaal Planbureau Groningen.
Feitenblad Mantelzorg Mantelzorg in de provincie Groningen 2016. Feitenblad Mantelzorg Beeld van de Groninger mantelzorger 2015. Feitenblad Mantelzorg: Belasting en voldoening bij mantelzorg 2015. Feitenblad Mantelzorg: Ondersteuning van mantelzorgers 2015. Gezondheidsprofiel volwassenen 2016 GGD Groningen. CBS 2016: Een op de zeven mantelzorgers vindt zichzelf zwaar belast.
Steunpunt Mantelzorg.
Voorkom overbelasting en neem tijdig contact op met het steunpunt! Alle mantelzorgers in de stad Groningen en mantelzorgers die zorgen voor iemand in de stad Groningen kunnen een beroep doen op het steunpunt. Beroepskrachten en vrijwilligers van het Steunpunt Mantelzorg bieden verschillende vormen van ondersteuning.
IJsje of 250 euro: grote verschillen in mantelzorgwaardering RTV Noord.
Waar gemeenten als Haarlem en Bloemendaal mantelzorgers jaarlijks 250 euro geven, heb je als mantelzorger in de gemeente Groningen recht op een Italiaans ijsje, een bos bloemen of een ontspannen uitje. Los daarvan doet de gemeente veel om mantelzorgers te ondersteunen via de WIJ-teams en het steunpunt Mantelzorg van Humanitas.

Contacteer ons