Resultaten voor wmo rotterdam

 
 
wmo rotterdam
Wet Maatschappelijke Ondersteuning Zorg op Maat Rotterdam.
Eigen bijdrage Wmo. Gemeenten mogen voor de ondersteuning die zij bieden een eigen bijdrage vragen. De eigen bijdrage wordt berekend en geïnd door het CAK Centraal Administratie Kantoor. Meer informatie over de eigen bijdrage kunt u vinden op de website van het CAK. 3067 CG Rotterdam.
Wmo Rotterdam Yulius.
Alle locaties van Yulius zijn te bereiken via het algemene telefoonnummer: 088 40 50 600. Voor de adressen van de locaties, kijkt u in het locatieoverzicht. Voor Wmo-gerelateerde vragen kunt u contact opnemen met Yulius Wmo Zorgbemiddeling via onderstaande gegevens.:

WMO-uitleg.nl is een initiatief van Hulp-In-Huis. De website van WMO uitleg maakt gebruik van cookies om jou beter te kunnen helpen en de website te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.
GGD Rotterdam-Rijnmond Toezicht Wmo.
Toezicht Wmo in de regio Rotterdam-Rijnmond. Gemeenten hebben daarbij de taak toezicht te houden op de kwaliteit van de uitvoering van de Wmo. In de regio Rotterdam-Rijnmond laten de volgende gemeenten het toezicht uitvoeren door de GGD Rotterdam-Rijnmond: Albrandswaard, Barendrecht, Brielle, Capelle aan den IJssel, Goeree-Overflakkee, Hellevoetsluis, Krimpen aan den IJssel, Maassluis, Nissewaard, Ridderkerk, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen en Westvoorne.
Rotterdam in gesprek over aanbesteding wmo-vervoer TaxiPro.
De gemeente Rotterdam bereidt zich voor op een Europees aanbestedingstraject voor het doelgroepenvervoer per 2017 t/m 2023. Hieronder vallen Wmo-vervoer AWBZ en CAV, leerlingenvervoer incl. vervoer naar sport en educatieactiviteiten, vervoer tbv Jeugd-GGZ, vervoer van en naar sociale werkplaatsen en vervoer voortkomend uit de Participatiewet.
Zelfredzaamheid in Rotterdam onrealistisch Gemeente.nu.
Een van de aanbevelingen is dan ook om te bekijken of zelfredzaamheid wel uitgangspunt van het beleid van de gemeente moet blijven. Zowel in de Wet maatschappelijke ondersteuning Wmo als in het beleid van Rotterdam wordt grote waarde gehecht aan de zelfredzaamheid van burgers.
Wmo Consulent-vacatures in Gemeente Rotterdam april 2018 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor SZpecialist BV Vacatures in Rotterdam. SV Werkt Zoetermeer. Ben jij een Wmo consulent in optima forma? Als Wmo consulent draag je zorg voor de behandeling en afhandeling van Wmo aanvragen. 11 dagen geleden vacature opslaan meer.
Hoe de Rotterdamse wijkteams aan het wankelen zijn Stadslog Rotterdam.
Onlangs kwam in dit veelvuldig gedeelde artikel op Stadslog aan het licht, dat schuldhulpverlening uit naam van de overheid rampzalige gevolgen heeft. Iets soortgelijks is er aan de hand met de Wet Maatschappelijke Ondersteuning WMO en de Jeugdwet, waarvan men de uitvoering in Rotterdam heeft uitbesteed aan de zogenaamde wijkteams.

Contacteer ons